Verschillende projecten

Bij Titan pakken we uitdagende wereldwijde projecten aan. Samen met ons team nemen we de verantwoordelijkheid voor het gehele traject, inclusief engineering, productie en montage.

Zoutfabriek

Wij hebben met passie en expertise een nieuw drogergebouw voor de zoutindustrie ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd, inclusief de bijbehorende apparatuur. Daarbij namen we tevens de coördinatie van andere betrokken partijen op ons.

Dit project hebben wij gerealiseerd met verschillende disciplines binnen Titan, waarbij alle aspecten van ons bedrijf tot uiting kwamen.

Productiefaciliteit voor kunstmest

Met trots kondigen we aan dat we de bouw hebben voltooid van een geavanceerde fabriek voor de productie van landbouwmestkorrels met Ammoniumsulfaat (AMS), dat is teruggewonnen uit industriële vloeibare afvalstoffen.

Bekijk ook

Buitenlandse avonturen

Dit werk brengt je naar nieuwe bestemmingen over de hele wereld, waar je samenwerkt met collega's die net zo gedreven zijn als jijzelf.

High-end laswerk

Ons laswerk is allesbehalve standaard. We zijn bekwaam in het verwerken van exotische materialen en het aanpakken van diverse projecten, van dun- tot dikwandig en complex leidingwerk.