Buitenlandse avonturen

Impact maken en dat in het buitenland. Wij zijn wereldwijd actief, waardoor elke werkdag een nieuw avontuur biedt vol mogelijkheden om te groeien, te leren en jezelf te ontwikkelen.

Waar wij werken

Onze medewerkers zijn actief op diverse internationale locaties, van Amerika tot Duitsland en van Oostenrijk tot Colombia. We brengen het probleem of vraag in kaart en pakken deze aan. Dit gebeurt niet alleen door onze montageploegen, maar ook onze engineers en projectmanagers zijn ter plaatse. Goede samenwerking is essentieel; we hebben elkaar nodig om elk project succesvol af te ronden.

Wie we zijn

Internationale opdrachten zijn mogelijk bij ons, maar niet alle medewerkers werken buiten Nederland. Velen zijn juist actief vanuit onze werkplaatsen en kantoren binnen Nederland. Ons team is jong, dynamisch en vol energie. Medewerkers die in het buitenland werken, verdiepen zich in de lokale taal en cultuur, en deze waardevolle ervaringen nemen ze voor altijd mee.

Bekijk ook

Verschillende projecten

Bij Titan pakken we uitdagende wereldwijde projecten aan. Samen met ons team nemen we de verantwoordelijkheid voor het gehele traject, inclusief engineering, productie en montage.

High-end laswerk

Ons laswerk is allesbehalve standaard. We zijn bekwaam in het verwerken van exotische materialen en het aanpakken van diverse projecten, van dun- tot dikwandig en complex leidingwerk.