Buitenlandse avonturen

Dit werk brengt je naar nieuwe bestemmingen over de hele wereld, waar je samenwerkt met collega's die net zo gedreven zijn als jijzelf.

Waar wij werken

Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat zich toelegt op engineering, productie en montage, zowel binnen als buiten Nederland. Onze activiteiten omvatten vaak langlopende projecten, die ook in het buitenland plaatsvinden. Teamwork speelt een centrale rol in het delen van kennis en expertise tussen collega’s.

Engineers kunnen worden ingezet op internationale locaties, waar ze ter plaatse problemen kunnen oplossen en de voortgang van projecten kunnen waarborgen. Deze diversiteit in projecten en locaties maakt ons werk zowel uitdagend als avontuurlijk.

Onze ambities

Hoewel internationale opdrachten tot de mogelijkheden behoren, werken niet alle medewerkers in het buitenland. We hebben ook vakmensen die zich exclusief richten op projecten in Nederland.

Binnen Titan heerst een sfeer van voortdurende groei en dynamiek, wat zorgt voor voortdurende uitdagingen en avonturen. Ons jonge en energieke team versterkt de organisatie, wat bijdraagt aan onze succesvolle projectaanpak en Titan tot een inspirerende werkplek maakt.

Bekijk ook

Verschillende projecten

Bij Titan pakken we uitdagende wereldwijde projecten aan. Samen met ons team nemen we de verantwoordelijkheid voor het gehele traject, inclusief engineering, productie en montage.

High-end laswerk

Ons laswerk is allesbehalve standaard. We zijn bekwaam in het verwerken van exotische materialen en het aanpakken van diverse projecten, van dun- tot dikwandig en complex leidingwerk.