High-end
laswerk

High-end
laswerk

Bij ons staat de expertise van onze lasprofessionals centraal. Zij garanderen dat elke lasverbinding niet alleen uiterst solide is, maar ook voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.

Bij ons krijg je de kans om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen door te werken met de nieuwste technologieën en materialen in de lasindustrie. Samen met een team van professionals maak je hoogwaardige constructies die een verschil maken in de wereld.

High-end laswerk

Ons high-end laswerk staat bekend om zijn precisie en betrouwbaarheid, waarbij we werken met exotische materialen. Wij zijn toegewijd aan het leveren van oplossingen die voldoen aan de hoogste industrienormen.

Ontwikkel je talent en volg je passie

Verhalen

Buitenlandse avonturen

Dit werk brengt je naar nieuwe bestemmingen over de hele wereld, waar je samenwerkt met collega's die net zo gedreven zijn als jijzelf.

Verschillende projecten

Bij Titan pakken we uitdagende wereldwijde projecten aan. Samen met ons team nemen we de verantwoordelijkheid voor het gehele traject, inclusief engineering, productie en montage.

High-end laswerk

Ons laswerk is allesbehalve standaard. We zijn bekwaam in het verwerken van exotische materialen en het aanpakken van diverse projecten, van dun- tot dikwandig en complex leidingwerk.