Dedicated
engineering

Dedicated engineering

De expertise van ons toegewijde engineeringteam zorgt ervoor dat elk project niet alleen nauwkeurig wordt uitgevoerd, maar ook voldoet aan de kwaliteitseisen.

Wij integreren de nieuwste technologieën en principes in elk aspect van ons werk. Wij denken mee met onze klant, zijn oplossingsgericht en tegelijkertijd maken we een positieve impact op onze planeet. Ons werkterrein strekt zich uit over diverse disciplines, wat het werk uitdagend en avontuurlijk maakt.

Innovatie

Ons streven naar innovatie drijft ons om voortdurend te zoeken naar nieuwe en verbeterde engineeringmethoden die niet alleen effectief zijn, maar ook duurzaam.

Verhalen

Buitenlandse avonturen

Impact maken en dat in het buitenland. Wij zijn wereldwijd actief, waardoor elke werkdag een nieuw avontuur biedt vol mogelijkheden om te groeien, te leren en jezelf te ontwikkelen.

Verschillende projecten

Bij Titan pakken we uitdagende wereldwijde projecten aan. Samen met ons team nemen we de verantwoordelijkheid voor het gehele traject, inclusief engineering, productie en montage.

High-end laswerk

Ons laswerk is allesbehalve standaard. We zijn bekwaam in het verwerken van exotische materialen en het aanpakken van diverse projecten, van dun- tot dikwandig en complex leidingwerk.