(Internationaal) Project Manager

Functieomschrijving


Verantwoordelijk voor het in- en extern coördineren van activiteiten tijdens alle fases van een of meerdere multidisciplinaire projecten, dat ben jij als Project Manager bij Titan! Een uitdagende en afwisselende functie in een jong, gemotiveerd en hecht team dat waar ook ter wereld geen uitdaging uit de weg gaat!

Titan Salt BV is toegewijd partner om zoutproducenten voor te bereiden op de toekomst. Samen met onze vestiging in Chicago (USA), vormen wij een team dat vooroploopt in het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van procesinstallaties voor de productie van minerale zouten.


Met multidisciplinaire en ervaren professionals zetten wij ons in om op een zo duurzaam en rendabel mogelijke manier ingenieuze oplossingen te bieden voor het produceren van minerale zouten. Daarnaast ook voor behandelingen van pekel en industrieel afvalwater waarbij wij waardevolle grondstoffen en water terugwinnen. Ons bedrijf heeft een eigen fabricage en toegewijde vakmensen, die de installaties en modificaties wereldwijd ondersteunen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een (internationaal) Project Manager.


Wat ga je doen?
Als Project Manager ben jij verantwoordelijk voor het in- en extern coördineren van activiteiten tijdens alle fases van een of meerdere multidisciplinaire projecten met betrekking tot de totstandkoming en (eind)oplevering van het project en aanverwante zaken. Hierbij zijn veel voorkomende werkzaamheden:

 • Het begeleiden, coördineren en intern/extern managen van de toegewezen projecten;
 • Het verzorgen en coördineren van de communicatie met de klant, toeleveranciers, het projectteam, directie en externe belangenpartijen;
 • Plannen van alle activiteiten binnen het project;
 • Volgen van de voortgang van het project met betrekking tot planning, budget en kwaliteit;
 • Aansturen van het projectteam in een matrix georiënteerde projectorganisatie en analyseren van korte en lange termijn doelstellingen;
 • Delegeren van projecttaken aan het projectteam.

Alle projecten moeten daarnaast voldoen aan de door Titan Salt BV en externe instanties opgelegde kwaliteitseisen en procedures. Afhankelijk van het project ben je voor langere of korte tijd in het buitenland. Tijdens langere projecten ben je per bezoek maximaal twee weken on site.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Project Manager die communicatief zeer vaardig is, zowel op verschillende niveaus als met verschillende culturen. Je hebt internationale werkervaring en een hands-on mentaliteit.

Daarnaast:

 • Ben jij erg oplossingsgericht;
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Heb je minimaal vijf jaar ervaring in een projectmanagement-functie in een procesomgeving;
 • Ben je in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding richting Werktuigbouwkunde of Procestechnologie aangevuld met Bedrijfskunde of relevante managementopleiding;
 • Heb je goede vaktechnische kennis;
 • Ben je klantgericht en representatief;
 • Heb je management-skills en ervaring in een leidinggevende positie;
 • Heb je ervaring met het aansturen van mensen on site;
 • Ben je bereid alleen te reizen.

Aanbod:
Titan daagt je graag uit met interessante opdrachten! Door onze prettige werksfeer en no-nonsense mentaliteit vliegen de dagen voorbij. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en kunnen doorgroeien binnen het bedrijf. Er worden jaarlijkse in-company trainingen georganiseerd, maar we staan ook altijd open voor eigen initiatieven. Daarnaast kun je natuurlijk rekenen op een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek.

Naast hard werken doen we ook graag leuke dingen met elkaar, zoals op wintersport, barbecueën en wekelijks een uurtje squashen.


Ben je geïnteresseerd? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Arno Reekers 0515 746014 | arno@jobz-on.nl